top of page

Waar is de satisfyer?!

Bijgewerkt op: 10 feb. 2022

Blog van een anonieme student (23)

Op SafeHaven geven we jou en anderen de mogelijkheid om een verhaal te delen over seksueel grensoverschrijdend gedrag: een situatie waarin iemand een grens van jou is overgegaan. De waarheid is dat dit vaak gebeurt, maar een andere kant van de munt is dat seksuele relaties ook heel fijn en mooi kunnen zijn. Vandaag deelt een 23-jarige student een tweede blog in een reeks over grenzen, seks en positieve ervaringen. Voor iedereen die zich afvraagt: “is seks eigenlijk wel iets om van te genieten?”


Klaarkomen lijkt in films net zo makkelijk als naar de supermarkt lopen. Je doet het gewoon en het lukt altijd. Ik vind hier een aantal dingen van. Allereerst zijn er maar weinig seksscènes waar er het klaarkomen van de vrouw centraal staat. Daarnaast lijkt het op magische wijze altijd te lukken door orale bevrediging. Zodra het lukt wordt er nog net geen vuurwerkshow gegeven van ontlading. Last but not least wordt zelf bevrediging van de vrouw weggezet als iets dat dat je ‘s avonds in bed doet. Maar wat als als al het bovenstaande niet zo gaat in jouw seksleven?


Geen paniek! En vooral geen stress! Ik neem je mee in mijn avonturen in het land van klaarkomen. Voor dat we samen op pad gaan wil ik eerst van een aantal vooroordelen af: Je bent niet preuts als je totaal niet kan vinden in deze blog, je bent geen slet als je dit helemaal fantastisch vindt en als klaarkomen voor jou super makkelijk is go you!


Mijn avontuur is begonnen met een of ander cadeau setje van easytoys. Voor een klein bedrag kun je een leuk ingepakt setje krijgen met van alles en nog wat erin. Handboeien, rozenblaadjes en een mini vibrator. Samen met mijn vriend heb ik aandachtig alles bekeken maar ook even later alles gebruikt. Een mini vibrator is leuk, helpt je zeker en brengt extra spanning, maar het is zeker niet het echte werk.


Ik ervaarde altijd plezier en genot tijdens de seks maar het moment van klaarkomen bleef vaak uit, ook met mini vibrator. Totdat mijn vriend voorstelde een satisfyer te kopen. Ik dacht hoe komt die daar nu weer bij? Hij had van vrienden de tip gekregen. Ik moest aan het begin van het gesprek heel erg hard lachen om de hele situatie, daarna voelde ik me direct op mijn gemak. Er zijn dus meerdere stellen die behoefte hebben aan sekstoys.


Het discreet verpakt pakketje kwam binnen en het was tijd om de satisfier te gaan uitproberen. Een beetje een raar ding, hij (of zij, ik weet het eigenlijk niet) werkt met luchtdruk en bij het goed positioneren van het kopje ervaar je extra stimulatie. Dit ging niet altijd even makkelijk en af en toe hebben we goed moeten richten om het gewenste resultaat te bereiken. Nou het gewenste resultaat is bereikt en het lukt mij eindelijk ook om klaar te komen tijdens de seks. De satisfyer is onderdeel geworden van onze relatie en meer dan enkele keren is het gebeurt dat we tegelijk vroegen: “Waar ligt de satisfyer?”


Wanneer jij of je partner moeite heeft met klaarkomen of gewoon klaar is voor een nieuw avontuur probeer dan altijd eerst een gesprek te voeren. Trek niet ineens in de heat of the moment je laatje open dan kun je misschien iemand afschrikken. Het moet voor beide personen goed voelen. Als je nog niet helemaal weet waar je aan toe bent scrol dan eens op een brakke zondag door de easytoys pagina. Easytoys geeft gedetailleerde beschrijvingen van elk product.


Het onderwerp klaarkomen en sekstoys is vooral een onderwerp waar over gepraat moet worden. Er zijn genoeg mensen in mijn omgeving die zullen denken: ‘Mij niet bellen’ maar er zijn gelukkig ook genoeg mensen die graag met mij mee scrollen. Het allerbelangrijkste is dat je niks forceert en dicht bij jezelf blijft. Vergeet daarin niet te communiceren met je (vaste) sekspartner. En de allerlaatste tip, hou alles goed schoon 😉


Wil je ook jouw verhaal insturen via de website? Dat kan! Graag zelfs. Door het delen van jouw verhaal help je jezelf en een ander in het verwerkingsproces. Deel je verhaal hier.

5 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page