top of page
Image by Inés Álvarez Fdez

Doe mee, sluit je aan!

Wil jij samen met ons bijdragen aan een open, inclusieve en veilige samenleving? Dat kan! Want samen komen we verder dan alleen. Iedereen kan diens steentje bijdragen aan het ondersteunen van lotgenoten en het bestrijden van seksueel grensoverschrijdend gedrag. 

Image by Austin Kehmeier

Wil jij met jouw talenten bijdragen aan de preventie van seksueel grensoverschrijdend gedrag en het ondersteunen van lotgenoten? En sta jij achter onze visie en missie? Kijk of er een vacature beschikbaar is!

Image by Inés Álvarez Fdez

Sta jij achter onze visie en missie en ondersteun je het werk dat wij doen? Of wil je bijdragen aan meer aandacht voor het onderwerp? Wordt ambassadeur! Je rol als ambassadeur kan je zo invullen zoals jij dat zelf wilt en het best bij je past. Alleen op de website en af en toe een artikel delen? Prima! Uitgenodigd worden voor projecten en netwerkborrels? Ook leuk! 

Image by Nicolas Messifet

Zonder alle verhalen van mensen zoals jij zou ons platform niet kunnen bestaan. Daarom is ieder verhaal bij ons meer dan welkom, hoe groot of klein ook. 
Wil jij ook je verhaal met ons delen en andere lotgenoten ondersteunen? Dat kan!

We zijn gebaat bij jouw steun

SafeHaven is een non-profit organisatie. Dat betekent dat we werken met vrijwilligers en op basis van donaties en subsidies.

Wil jij wat bijdragen aan het werk dat SafeHaven doet? We werken momenteel hard aan een donatiesysteem. Wil je ons tot die tijd financieel supporten? Stuur ons een mail voor de mogelijkheden!

bottom of page