top of page
Image by Fuu J
 • Biedt SafeHaven professionele hulp?
  SafeHaven kan en mag geen professionele hulp bieden aan slachtoffers of omstanders. Hoe graag wij ook iedereen zouden willen helpen, onze mensen zijn hier niet voor opgeleid. De missie van SafeHaven is het aanbieden van laagdrempelige informatie en handvaten om het eigen proces in gang te zetten en bewustwording te creëren. Heb je echt professionele hulp nodig van een hulpverlener? Kijk dan eens op onze pagina 'Goed op weg' waar we een overzicht hebben gemaakt van de hulporganisaties die jou verder kunnen helpen.
 • Wat is SafeHaven precies?
  SafeHaven is een organisatie die zich inzet voor bewustwording en en gedeelde maatschappelijke verantwoordelijkheid voor het voorkomen en bestrijden van seksueel grensoverschrijdend gedrag. We bieden laagdrempelige hulp op afstand door het verstrekken van informatie over dit thema en het delen van ervaringsverhalen uit onze community. Daarnaast draaien we projecten die bijdragen aan het voorkomen en bestrijden van seksueel grensoverschrijdend gedrag.
 • Kan ik mijn verhaal delen met SafeHaven?
  Ja dit kan! Graag zelfs. Wij geloven erin dat hoe meer mensen hun verhaal delen, hoe meer mensen we samen kunnen helpen in hun verwerkingsproces. Deel jouw eigen verhaal hier!
 • Is SafeHaven veilig?
  Wij hechten veel waarde aan jouw privacy. Veiligheid is een van onze kernwaarden, dus het zou gek zijn als dit niet uiterst belangrijk vinden. Meer details hierover lees je in ons privacybeleid.
 • Ik wil graag iets betekenen voor jullie, kan dat?
  Wij krijgen vaak vragen of jullie iets voor ons kunnen betekenen en dat vinden wij super mooi! Je kunt je op verschillende manieren inzetten voor SafeHaven. Eenmalig, door bijvoorbeeld het schrijven van een blog of artikel of het delen van een ervaringsverhaal, of langdurig door het invullen van een vrijwilligersfunctie. Kijk op onze pagina 'meedoen' wat jij kunt doen om het verschil te maken!

FAQ

bottom of page