top of page
FOTO MENSEN ARMEN OMHOOG.jpg

Projecten

SafeHaven werkt aan verschillende projecten met als doel het bespreekbaar maken van seksualiteit en seksueel grensoverschrijdend gedrag om te voorkomen, ondersteunen en maatschappelijke impact te creëren. Hieronder vind je een overzicht van al onze projecten. Meer weten over een van deze projecten? Mail naar info@safe-haven.nl of neem direct contact op met de projectleider van het desbetreffende project.

1647248262117.jpeg

Grensverleggers

Tijdens het MDT-programma Grensverleggers werken jongeren samen aan initiatieven die de wereld een stukje mooier maken. Sinds 2022 coachen en begeleiden wij deelnemers vanuit SafeHaven om projecten op te zetten rondom onze missie: het creëren van bewustwording en gedeelde maatschappelijke verantwoordelijkheid voor het voorkomen en bestrijden van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

In maart start er weer een nieuwe ronde van Grensverleggers! Wil jij met en namens SafeHaven werken aan onze missie? Geef je dan nu op!

DSC06961-2048x1371.jpg

Projectleider

Rona Boezelijn

  • LinkedIn
Pink Pastel Playful Fun Modern Food and Bakery Logo.jpg

Wavelight

Wavelight is een project ontstaan vanuit het MDT programma GRENSVERLEGGERS. 
Het is een project gericht op de nazorg en hulpverlening bij grensoverschrijdend gedrag. 
Met verschillende ervaringsverhalen en tools probeert Wavelight hulpverleners en zorg-professionals te informeren en bewust te maken van wat je kunt doen wanneer iemand seksueel grensoverschrijdend gedrag heeft meegemaakt en hoe je kunt handelen als iemand dit aan jou vertelt.

Foto Demi.jpg

Projectleider

Demi Tromp

  • LinkedIn

Let's Talk About...

Let's Talk About is een project ontstaan vanuit het MDT programma GRENSVERLEGGERS. 
Het betreft een kaartenset met vragen over seks, seksualiteit, wensen en grenzen met als doel het bespreekbaar maken van dit thema. 
Het is ontwikkeld met het idee dat praten over seks en seksualiteit ervoor zorgt dat je je eigen wensen en grenzen beter leert kennen en die van een ander leert herkennen. 

IMG_6190.JPG

Projectleider

Siem Jacobs

  • LinkedIn
Kaarten Let's Talk About Sex.png
bottom of page